2db-os autóülés mellé helyezhető tároló

Fedezd fel az új, minden utazáshoz elengedhetetlen kiegészítőt: az ülés mellé helyezhető tartó rekeszt!

Tökéletes választás telefonod, jegyzeteid, szemüveged és egyéb apróságaid számára, amiket mindig kéznél szeretnél tartani. Egyszerűen helyezhető az ülések közé, így kihasználhatod az eddig elpazarolt teret, miközben fontos tárgyaid biztonságban és elérhető közelségben maradnak.

A tároló könnyedén eltávolítható, így utazásaid során sosem maradsz rendszerezetlenség miatt kényelmetlen helyzetben.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
2db-os autóülés mellé helyezhető tároló

Leírás

Ismerkedj meg az utazások során nélkülözhetetlen új segítségeddel: az ülés mellé helyezhető tartó rekesszel, amely kifejezetten azok számára lett tervezve, akik szeretik rendben és kéznél tartani fontos tárgyaikat.

Ez az innovatív tároló kütyü, kiválóan alkalmas arra, hogy telefonod, jegyzeteid, szemüveged és egyéb nélkülözhetetlen kiegészítőid mindig könnyen elérhetőek legyenek. Az ülés mellé tervezett rekesz kihasználja az ülések közötti korábban pazarolt teret, így biztosítva, hogy minden fontos tárgyad biztonságban és rendszerezetten legyen tárolva.

A tartó rekesz egyszerűen helyezhető az ülések közé, és szükség esetén nyom nélkül eltávolítható, így nem kell aggódnod a maradandó nyomok vagy sérülések miatt.

Akár mindennapi használatra, akár hosszabb utazásokra keresel megoldást, ez a praktikus eszköz tökéletes választás. Legyen szó városi környezetről vagy hosszabb útról, az ülés mellé helyezhető tartó rekesz biztosítja, hogy minden szükséges tárgyad rendezetten és könnyen elérhető legyen, miközben te koncentrálhatsz az útra.

Ne hagyd, hogy a rendetlenség zavarja meg utazásaidat; válassz egy megoldást, amely egyszerre kínál kényelmet és rendszerezettséget.

Terméktulajdonságok

  • Anyag: műanyag
  • Szín: fekete
  • Méret: 37 x 11 x 4 cm
  • Könnyen tisztítható

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!