Bőrfeszesítő és Formázó Arcmasszázs készülék

Fedezze fel az innovatív Bőrfeszesítő készüléket, amely új dimenziókat nyit a bőrápolásban.

A masszírozó készülék kombinálható a kedvenc szemkrémével, arckrémével és testápolójával, hatékonyan javítva ezzel a bőr simaságát és feszességét, valamint megőrzi annak rugalmasságát.

A készülék nem csak az arcát és nyakát feszesíti meg, de a teljes megjelenését fiatalosabbá varázsolja.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 25.
5.990 Ft
Menny.:db
Bőrfeszesítő és Formázó Arcmasszázs készülék
5.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Lifting és Feszesítő Hatás

Olyan funkcióval rendelkezik, amely képes megemelni és feszesíteni a bőrödet. Szorosan illeszkedik az arcod kontúrjaihoz, praktikus és hatékony arcmasszázs biztosítva számodra.

Arcszépítő Hatás

Ezzel az arcmasszázs eszközzel lehetővé válik a bőröd pihentetése és az arcod természetes formálása. Bőrbarát és ártalmatlan, így bizalommal használhatod. Elősegíti az arc szépségét és az önbizalmad növelését.

Arcemelő Masszírozó

Az arcmasszázs eszköz segít feszsebbé tenni és megemelni a nyakad, az állad, és a homlokod. Univerzális tervezése miatt a legtöbb testrészre illeszkedik, és bármikor, bárhol kényeztető masszázst nyújt neked. Az arcod kontúrjait szorosan követő roller gyengéden masszírozza a bőrödet, segítve ezzel a feszesebb és simább bőrkép elérését, valamint a szemed környékének ellazítását. Bőrbarát anyagból készült, kényelmes és biztonságos használatot garantálva. Divatos és könnyen hordozható, így spa-szerű élményt nyújt bármikor és bárhol neked.

Kitűnő Ajándék

Ez az arcmasszázs eszköz kiváló ajándékválasztás mind nőknek, mind férfiaknak. Fejezd ki szeretetedet és törődésedet ezzel a bőrfeszesítő eszközzel. Élvezzétek együtt a termék nyújtotta előnyöket.

Terméktulajdonságok

  • Anyaga: ABS műanyag
  • Méret: 89 mm x 47 mm x 120 mm
  • Működés: 2 db AAA elemmel (tartozék)

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!