Túra-, túlélő felszerelés

Sokat túrázol vagy kempingezel és sátorozol? Szükséged van egy olyan csomagra, amiben mindent megtalálsz, amire szükséged lehet egy túra alkalmával?

Megtaláltad a Túra és Túlélő felszerelésünket.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
Túra-, túlélő felszerelés

Leírás

Ebben a könyvméretű túlélő csomagban magaddal viheted a 8 legfontosabb eszközt, amire szükséged lehet egy-egy kaland során.

Méretéből adódóan akkora, hogy simán elfér a hátizsákodban vagy az autód kesztyűtartójában.

A 8 darabból álló túlélőkészlet szakértők által lett összeállítva számodra, hogy a megfelelő helyzetben a legprofibb eszközöket használhasd. A szerszámok egyenként is megoldást nyújtanak a megoldandó helyzetekre, kombinálva őket pedig nem lesz olyan szituáció, amit ne tudnál velük megoldani.

A Túlélő csomag tartalmaz egy Profi, taktikai elemlámpát, amely Szuper fényes (350 Lumen) megvilágítást ad, és akár 180 méter távolságig bevilágíthatod az utat magad előtt. A lámpa tartalmaz egy karbid hegyet, amelyet üvegtörésre használhatsz vészhelyzet esetén. A másik vége toll, amiben szabványos tollbetét cserélhetsz.

A 11 az 1-ben multifunkciós túlélő kártya az apró szerszámokat igénylő helyzetekhez ideális kütyü. Nyithatsz vele üvegeket, bonthatsz vele konzervet, használhatod csavarhúzóként, mérhetsz vele vonalzóként vagy faágakat, köteleket és gyorskötözőket vághatsz vele.

A magas frekvenciájú kétkamrás alumínium síp vészhelyzet esetén kínál megoldást.

Ferrocerium kovakő ütőszeggel. A 8 mm vastag kovakő 12.000 ütést bír ki, a szikrák bármilyen időjárási körülmény esetén (még nedves időben is) képesek meggyújtani a tüzet.

Az iránytű dupla vonalzóval van ellátva.

Ultra fényes kulcstartó LED jelzőfénnyel, amely törhetetlen és azonnal erős világítást ad a jelzőfény.

Terméktulajdonságok

  • Méret: egy könyvhöz hasonló
  • Anyag: vízálló, rázkódásálló táska
  • Profi, minőségi eszközöket tartalmaz: Könnyen hordozható Túlélő kártya (konzervnyitó, széle késként használható, csavarhúzó, vonalzó, villáskulcs 6mm-10mm stb), Thermo takaró (160cmx210cm), Iránytű, Összehajtható acélkés (16.5cm hosszú), LED elemlámpa, Villogó jelzőlámpa, Húr fűrész,  Kovakő (magnézium), Vészsíp

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!