Kerámia kancsó - 1,5 liter

Ez a stílusos kerámia kancsó nem csupán lakásának vagy nyaralójának dísze, hanem praktikus tárolóeszköz is. Ideális tej, víz vagy egyéb folyadékok tárolására. Az 1,5 literes űrtartalom tökéletes választás családi vacsorákhoz vagy baráti összejövetelekhez

A mázas belső és a kerámia anyag hőmérséklet- és minőségmegőrző tulajdonságai hosszú ideig biztosítják a tárolt folyadékok frissességét.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
6.990 Ft
Menny.:db
Kerámia kancsó - 1,5 liter
6.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Fedezze fel ezt az egyedi tervezésű kerámia kancsót, amely tökéletes kiegészítője otthonának vagy nyaralójának. Nem csak esztétikai értékkel bír, hanem rendkívül hasznos tárolóeszközként is szolgál. Tökéletes választás tej, víz vagy bármilyen folyadék tárolására, így mindig kéznél van, amikor szükség van rá. Az 1,5 literes űrtartalom biztosítja, hogy elegendő italt kínálhasson vendégeinek családi vacsorák vagy baráti összejövetelek alkalmával.

A kancsó mázas belső felülete és a kerámia anyagának különleges tulajdonságai hosszantartó hőmérséklet- és minőségmegőrzést tesznek lehetővé. Ez azt jelenti, hogy a benne tárolt élelmiszerek hosszabb ideig maradnak frissek és ízletesek. A kerámia természetes szigetelő tulajdonságai révén a kancsó képes megőrizni a folyadékok hőmérsékletét, legyen szó akár meleg vagy hideg italokról.

Ez a kancsó nem csak praktikus, hanem stílusos is, tökéletesen illeszkedik minden konyhai környezetbe vagy étkezési helyzethez. Legyen szó egy nyugodt reggeli teázásról, egy délutáni frissítő italról vagy egy elegáns vacsora italkínálatáról, ez a kerámia kancsó minden alkalmat különlegessé tesz. Szerezze be most, hogy otthona dísze és vendégeinek öröme lehessen egyben!

Terméktulajdonságok

  • Anyaga: kerámia
  • Mérete: magassága tetővel 20 cm, tető nélkül 17 cm
  • Űrtartalma 1,5 liter
  • Színe: barna

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!