Mázas agyag káposztafőző fazék, 7 liter, barna

Káposztafőző fazék ajándék Receptkönyvvel

Fedezd fel a hagyományos ízek világát a konyhádban ezzel a kézműves agyagedénnyel! Tökéletes választás, ha egészségesen szeretnél étkezni és a reformkonyha ízeit saját otthonodban is élvezni.

  • Használat: Az edényt hideg sütőbe helyezd, majd fokozatosan melegítsd 200°C-ra.
  • Kezelés: Forró állapotban ne hűtsd hirtelen, használj fa deszkát vagy száraz ruhát alátétként.
  • Egyediség: Minden darab egyedi, így kisebb méret-, szín- és mintabeli eltérések előfordulhatnak.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
19.990 Ft
Menny.:db
Mázas agyag káposztafőző fazék, 7 liter, barna
19.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Fedezd fel a Hagyományos Ízeket és az Egészséges Étkezés Örömét

Ha szereted a hagyományos ízeket, és fontos számodra az egészséges étkezés, akkor ezt az agyagból készült mázas káposztafőző edényt neked találtuk ki. Különleges, kézműves darab, amely tökéletes kiegészítője lesz konyhádnak, különösen, ha a reformkonyha edényeit szeretnéd használni.

Használata és Kezelése:

  • Előkészítés: A hideg sütő rácsára helyezd az edényt, majd fokozatosan melegítsd fel a kívánt hőmérsékletre, maximálisan 200°C-ig.
  • Megóvás: A használatot követően, a forró edényt ne tégy hirtelen hideg felületre. Ehelyett fa deszkát, hóálló alátétet vagy száraz ruhát használj alátétként.

Egyedi Kézműves Kivitel:

  • Figyelembe véve, hogy minden edény kézzel készült, így elkerülhetetlenek a kisebb méret-, szín- és mintabeli eltérések, amelyek csak növelik az edény egyediségét és varázsát.

Miért Lesz Ez Az Edény A Kedvenced?

  • Hagyomány és Újítás: A hagyományos ízek újraélesztése mellett lehetőséged nyílik egészséges és ízletes ételek készítésére, amelyek hűek maradnak a reformkonyha elveihez.
  • Környezetbarát és Egészséges: Az agyag természetes anyaga biztosítja, hogy ételeid nem csak ízletesek, hanem egészségesek is legyenek.
  • Egyedi Design: Kézműves termékként minden edény egyedi, így garantáltan különleges darabot teszel a konyhádba.

Válaszd ezt az egyedi, agyagból készült mázas káposztafőző edényt, és tedd konyhádat a hagyományos, egészséges ételek készítésének központjává!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!