Máztalan Agyag Pataki tál - 4 liter

Patkai Tál - A Hagyomány Újraértelmezve

Fedezd fel a Patkai Tálat, mely a több mint 3 ezer éve használt agyagedények mai változata. Kézzel készült, természetes anyagokból, mázbevonat nélkül, autentikus terrakotta kivitelben. Ez az ősi sütési módszer megőrzi az ételek eredeti ízét, tápértékét és vitamintartalmát. Ideális választás az egészségtudatos fogyasztók számára, különösen azoknak, akik a zsírmentes ételeket részesítik előnyben. A magyar konyha hagyományos receptjeihez is tökéletesen használható. Újítsd meg konyháját ezzel az időtálló darabbal!

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. július 25.
14.990 Ft
Menny.:db
Máztalan Agyag Pataki tál - 4 liter
14.990 Ft
Menny.:db

Leírás

Patkai Tál - Az Ősi Hagyományok és a Modern Konyhatechnika Találkozása

A Patkai Tál az ősi sütési hagyományok modern újraértelmezése, amely tökéletes harmóniát teremt az egészséges étkezés és a gasztronómiai élvezetek között. A több mint 3 ezer évvel ezelőtt használt agyagedények ihlette, természetes anyagokból készült, autentikus terrakotta kivitelben érkező edény új dimenziót nyithat konyhai élményeid világában.

Design és Anyaghasználat

Különleges tálat mázbevonat nélkül, kézzel formázott terrakottából készült, hogy megőrizze az ételek autentikus ízvilágát, tápértékét és vitamintartalmát. A természetes anyagok és a környezettudatos gyártás összhangja nem csupán az ízekben, hanem a fenntarthatóságban is új szintre emeli a konyhai tevékenységeket.

Használati Előnyök

A Patkai Tál egyedülálló sütési tulajdonságai révén különösen ajánlott azoknak, akik a zsírmentes ételek előnyeit keresik. Az agyag lassú és egyenletes hőleadása biztosítja, hogy az ételek minden tápanyagát megőrizve, mégis ropogósra süsse. Nemcsak az egészségtudatos étrend híveinek nyújt kiváló megoldást, hanem a magyar konyha szerelmeseinek is, akik szeretnék hagyományos receptjeiket autentikus módon elkészíteni.

Jellemzők:

  • Autentikus Terrakotta Kivitel: Mázbevonat nélküli, kézzel formált design.
  • Egészséges Sütési Módszer: Megőrzi az ételek eredeti ízét, tápértékét és vitamintartalmát.
  • Zsírmentes Étkezés: Ideális az egészségtudatos fogyasztók számára.
  • Magyar Konyhához is Alkalmas: Hagyományos receptek újraértelmezése sosem volt egyszerűbb.

Terméktulajdonságok

  • Mérete: belső: 21*26*7,5 cm; külső: 23*32*8 cm, 16 cm magas fedővel
  • Űrtartalom: 4 liter
  • Használat: Az edény első használatkor 1-2 órára, ezt követően minden sütés előtt minimum 60 percig áztasd hideg vízben. Az edényt hideg sütőbe helyezd az étellel együtt és csak ezután kezd el fokozatosan melegíteni az elérni kívánt sütési hőfokra. A használat után forró edényt ne helyezd hirtelen hideg felületre, mert az agyag megrepedhet. Használj fa vágódeszkát, hőálló alátétet vagy egy száraz konyharuhát alátétnek azért, hogy elkerüld a hő okozta károsodást.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!