RECEPTEK, amelyeket a vásárlóink küldtek

Ez a BLOG olyan recepteket tartalmaz, amelyeket a vásárlóink küldtek.

Szeretnénk megkérni minden kedves vásárlónkat és követőnket, hogy osszák meg velünk kedvenc, cserépedényben készült receptjeiket és az azokról készült fotókat. Legyen szó hagyományos vagy újszerű ételről, kíváncsian várjuk, hogyan használják termékeinket a konyhában!

A beküldött receptek közül válogatni fogunk, és a legizgalmasabbakat megosztjuk weboldalunkon, lehetőséget adva ezzel mindenki számára, hogy felfedezze az erdélyi cserépedények sokoldalúságát és varázsát.

De nem csak a megosztás öröme vár Önre! Minden beküldött receptért cserébe szeretnénk megajándékozni egy kis figyelmességgel, hogy megköszönjük a részvételét és az inspirációt, amit közösségünknek nyújt.

Ha szeretné megosztani receptjét és a hozzá készült képeket, kérjük, küldje el őket az info@notjust4me.hu e-mail címre, mellékelve a recept leírását és bármilyen érdekes információt vagy történetet, amit a recepttel kapcsolatban megosztana.

Nagyon várjuk, hogy megismerhessük és megoszthassuk kreativitását és szenvedélyét a főzés iránt. Köszönjük, hogy velünk tart ebben az izgalmas kulináris kalandban!

Sokac bab - Bélától

Sokac bab - Bélától

Legutóbb sokac babot készítettem cserépedényben, a sparhelt sütőjében.
Töltött káposzta Józsitól

Töltött káposzta Józsitól

Egyszerűen, hagyományosan készítettem el a Töltött káposztát

Csülkös káposzta Cserépedényben Lillától

Csülkös káposzta Cserépedényben Lillától

Először készítettem el, de nem csalódtam az új Cserépedényemben.

Először is 40 dkg savanyított káposztához kevertem borsot, őrölt köményt, szalonnát csíkozva, illetve 3 fej hagymát csíkokra (nagy szeletek) vágva, majd apróra tört fokhagymát (3 gerezd).