Utántölthető parfümszóró - rózsaszín

5 ml Újratölthető Parfümszóró

Soha többé ne hagyj otthon a kedvenc parfümöd, csak mert kicsi a táskád! Ismerd meg az 5 ml-es újratölthető parfümszórónkat, amely tökéletes megoldást kínál, hogy kedvenc illatod mindig veled lehessen.

Kompakt méretével bármelyik táskába elfér, legyen szó sporttáskáról, munkatáskáról vagy esti táskáról. Repülőgépen való utazáshoz is ideális. Az átlátszó ablaknak köszönhetően könnyen ellenőrizheted a parfüm szintjét, és újratöltheted, amikor csak szükséges.

Elérhetőség: Raktáron
Várható szállítás: 2024. október 25.
1.490 Ft
Menny.:db
Utántölthető parfümszóró - rózsaszín
1.490 Ft
Menny.:db

Leírás

5 ml Újratölthető Parfümszóró: Mindig Kéznél a Kedvenc Illat

Kompakt és Kényelmes: A kis méretű, de praktikus 5 ml-es újratölthető parfümszórónk lehetővé teszi, hogy kedvenc parfümödet mindig magadnál tudd tartani. Tökéletes megoldás azok számára, akik nem szeretnék kompromisszumot kötni az illatuk tekintetében, csak mert korlátozott a hely a táskájukban.

Tökéletes Társ minden Alkalomra: Legyen szó egy gyors edzésről, egy fontos munkanapról vagy egy elegáns esti rendezvényről, ez a parfümszóró garantálja, hogy kedvenc illatod mindig kéznél legyen. Mérete miatt ideális társ utazáshoz, akár repülőre is felviheted, így soha nem kell attól tartanod, hogy el kell válnod a kedvenc parfümödtől.

Újratölthető Design: Az újratölthetőség nemcsak gazdaságos, de környezetbarát megoldás is. Az átlátszó kis ablak segítségével könnyedén láthatod, mikor van szükség újratöltésre, így soha nem maradsz illat nélkül. A töltés egyszerű és gyors, így a parfümszóró mindig készen áll a használatra.

Univerzális és Stílusos: Kis mérete ellenére a design elegáns és univerzális, így bármilyen táskában jól mutat. Az utántölthető parfümszóró nemcsak praktikus, de stílusos kiegészítője is lehet napi szettednek.

Fedezd fel a kényelem és a stílus tökéletes kombinációját az 5 ml-es újratölthető parfümszórónkkal. Vidd magaddal a kedvenc illatodat bárhová, bármikor, anélkül, hogy aggódnod kellene a helyhiány vagy az utazási korlátozások miatt.

Terméktulajdonságok

  • Működés: Csavard le parfümös üveged szórófejét, és az utántöltő alját helyezd rá, majd finoman nyomogasd rá addig, amíg meg nem töltötted a parfümszórót. Az oldalán látni fogod, hogy mennyi folyadéknál jársz éppen.
  • Űrtartalma: 5 ml

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!